Maria Leon

mexicana                                           Born 30 July 1984 is a Spanish actress.

filmography

Film
Year Title Role Notes
2014 Marsella Sara
2014 Carmina y amén María
2012 Carmina or Blow Up María
2011 The Sleeping Voice Pepita Rodríguez Goya Award for Best New Actress
2009 Brain Drain

TV
Year Title Channel Role Episodes
2006-2007 SMS laSexta Leti 99
2007 Cuenta atrás Cuatro Tati 1
2007 Hospital Central Telecinco Mabel 1
2008 Estados alterados laSexta María 1
2009 Una bala para el Rey Antena 3 Ada 2
2010 La tira laSexta Chari 82
2010-2011 Aída Telecinco "La Jose" 3
2011 Los Quién Antena 3 Arancha 1
2012-2014 Con el culo al aire Antena 3 Sandra Rojo 42
2015- Allí abajo Antena 3 Carmen Almonte

Awards


sexyPlaya Limbomariana leonEntra lince y conoce a la sexy Maria Leon... (Playa Limbo )mexicanasexyPlaya Limbomariana leonEntra lince y conoce a la sexy Maria Leon... (Playa Limbo )mexicanasexyPlaya Limbomariana leonEntra lince y conoce a la sexy Maria Leon... (Playa Limbo )mexicanasexy